Katla og Knøs 1 - 8

Katla er trællepige, Knøs er bondedreng. Der bliver vendt op og ned på deres liv, da de kommer ud på en lang rejse med krigeren Bjarke og skjoldmøen Hervør. Deres mål er at redde kongens liv og freden i landet.

Kongens hal. Illustreret af Tommy Kinnerup. Alvilda, 2010. 75 sider.

 

Dræbersværdet Tyrfing er det eneste våben i verden, der kan tage kongens liv. Tyrfing er forsvundet, men de mørke magter leder efter det.  Kongens trofaste kriger, Bjarke, prøver at finde det først. Han får hjælp af skjoldmøen Hervør og ikke mindst af  Katla og Knøs.

Dværgenes huler. Illustreret af Tommy Kinnerup. Alvilda, 2010. 76 sider.

Langt inde i skovene østpå lever dværgene. De ved, hvor sværdet Tyrfing er henne. Men de har bestemt ikke tænkt sig at fortælle det til nogen. Kan Knøs og Katla gøre sig gode venner med dem?

Alfernes høje. Illustreret af Tommy Kinnerup. Alvilda, 2011.

De fire venner er på flugt fra blodsøstrene og de dødes hær. De må søge i skjul i alfernes grønne verden. Her får Katla et gådefuldt glimt af sin sande skæbne. Og alferne forærer dem et hemmeligt våben ...

Jætternes hjem. Illustreret af Tommy Kinnerup. Alvilda, 2011.

De fire venner skal over fjeldene. Men vejen er spærret af to barske jætter, der ligger i krig med hinanden. Knøs har en plan om at gøre dem til venner. Men det går ikke helt, som han har tænkt sig.

Gudernes mørke. Illustreret af Tommy Kinnerup. Alvilda, 2011.

Endelig har de fire venner fundet frem til det sted, hvor sværdet Tyrfing er gemt. Men blodsøstrene har en plan og vil gøre alt for at standse dem ...

 

De dødes rige. Illustreret af Tommy Kinnerup. Alvilda, 2012.

Katla og hendes venner må ud på en dristig rejse for at finde Hervør. Turen går til det ukendte land, som ingen endnu er vendt tilbage fra.

De levendes land. illustreret af Tommy Kinnerup. Alvilda, 2012.

Katla og hendes venner er på vej hjem til kongsgården. Men kan de nå frem, inden kong Hrolfs fjender går til angreb?

Lysets magt. Illustreret af Tommy Kinnerup. Alvilda, 2012.

De tre blodsøstre har samlet en mægtig hær og står klar til at angribe kongsgården. Kan Katla og hendes venner stille noget op mod den onde skæbne, der truer kongen og landet?

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk